Facebook

Gæsterne siger

.
De følgende citater er svar på spørgsmålet: ”Hvad har Café Blom betydet for dig og din situation?”

Gæst: “Det er rørende at opleve, hvordan menneskelig kontakt, accept og rummelighed ofte er den bedste medicin – og tilmed helt gratis og uden bivirkninger – totalt Cafe Blom’skt.”

Gæst: “Det vigtigste er, at det her sted betyder, at jeg kan undgå nogle indlæggelser på Bispebjerg. Fordi jeg kan komme her og få luft, og det gør godt at få snakket.”

Gæst: “Hvis det var et brækket ben, så ville det etablerede behandlingssystem (læge, psykolog, psykiater etc.) være gipsen (det der lindrer smerten og bedrer), og Cafe Blom ville være krykkerne, som gør det nemmere at færdes igennem hverdagen.”

Gæst: “En radikal forbedring af mit selvværd. Mindre angst. Fornemmelsen og følelsen af omsorg, nærvær, og det virker forbedrende på min situation til daglig.”

Gæst: “Større netværk, nogle venner – noget at engagere mig i. Caféen har bidraget til struktur og stabilitet i min hverdag.”

Gæst: “Fristed for tanker og tabuer.”

Gæst: “Jeg har oplevet en MEGET stor forbedring af min situation på ALLE fronter. Mindre Angst. Mindre Stress. Depressionen, der fornemmedes at finde vej til mig (igen – desværre), er forsvundet!! Netop fordi Café Blom har en HELT SÆRLIG EVNE til at styrke mit EGET fokus, koncentration, selvværd, selvtillid, personlig stolthed, følelsen af IKKE at være alene, bekræfte sig selv i man er ’god nok’. DET ENESTE STED I KØBENHAVN jeg kender, der formår denne særlige blanding af socialt samvær, der styrker mig som menneske og giver flere psykiske kræfter UDEN AT VÆRE I ET ‘sygdomsorienteret miljø’… FANTASTISK!”