Facebook

Når du er ny gæst

Det er helt almindeligt, når man besøger Café Blom første gang, at man kan føle sig anspændt eller nervøs. Derfor skal du vide, at vi vil tage godt imod dig, både første gang du kommer – og de følgende gange, du forhåbentlig besøger caféen. Det kan være et stort skridt at træde ind i caféen, men du kan være ganske rolig. Der er intet krav om, at du skal være specielt selskabelig eller social. Du skal blot være dig selv.

Ved det første besøg bliver du budt velkommen af en frivillig. Du vil blive vist rundt og høre lidt om, hvad det vil sige at være gæst i caféen. Du vil dernæst blive tilbudt en kop med noget varmt at drikke og en samtale, hvis du har lyst til det.

Efter rundvisningen er du meget velkommen til at sætte dig ned og deltage i snakken med de andre gæster. Du kan også sætte dig for dig selv i fred og ro og måske observere caféens liv og samtaler lidt på afstand. Du kan også læse avisen eller nogle af vore pjecer og tema-blade og bøger. Endelig kan du naturligvis også vælge at forlade cafeen, hvis du har brug for at bearbejde indtrykkene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!